Backstage med Valerie Aflalo

Getstyled fick en liten pratstund med trebarnsmamman och kreativa designern för egna märket Valerie inför visningen Fashion Week A/W 2016. IMG_4634 Var hämtades inspirationen för säsongens (AW16) kollektion från? Kollektionen handlar dels om tiden då jag växte upp, på 80-talet, men också om dessa olika stunder i livet som man verkligen minns, kommer ihåg och som man älskar. I somras var jag i Spanien, vi gick längs en jätte lång strand och hittade massor av läckra stenar. Det är mycket därifrån kommer. När du startade varumärket Valerie, hade du någon vision om i vilket sammanhang du ville dina kreationer skulle bäras? I början var det mycket fokus på klänningar. Senare har det utvecklats mer till vardagskläder. VALaw16_30VALaw16_16 Hur ser du på framtiden för Valerie? Jag skulle jätte gärna vilja öppna många butiker runtom Europa. Hur får du ihop vardagen som småbarns mamma? Jo men det fungerar. Jag är med mina barn och sedan jobbar jag framemot kvällen när de sover och när de är på skolan/dagis. Jag har också en tid då bara vi är tillsammans. Det brukar lösa sig! VALaw16_22VALaw16_15 Har du någon drömperson du skulle vilja klä i Valerie? Svår fråga... Man tänker inte mycket på det, utan det är mer att jag skulle vilja att fler tjejer skulle använda mina kläder. Att Valerie, som modemärke, kommer in mer i vardagen. Vi på Get Styled tackar för en underbar visning, som bjöd på allt från bohemiska vibbar till moderna inslag av denim.
Email: joy@getstyled.net
Joy Karlström Thunberg

/ Aspiring to inspire people / Email: joy@getstyled.net / Instagram: @joythunberg /

SHOWHIDE Comments (0)

Comments are closed