Krispiga pasteller ♡

Den senaste tiden har vi sett fantastiska plagg i härliga pastellfärger dyka upp lite här och var. Vi har sett romantiska looks spetsade med en gnutta rock och framförallt en stil som vi fallit för är toppar i krispiga pasteller matchade till rockiga, svartgråbyxor och väskor med nitar på.  För att maxa looken kan du toppa med en stänk av något sportigt.
Vi har hittat de hetaste plaggen åt dig och hoppas att Du får en inspirerande läsning!

[wp_ad_camp_1]

Praktiska Plagg
Ett härligt linne är förutom fint även väldigt praktiskt. Du kan ha det till vad som helst. Under kavajen, koftan och jackan. Den passar bra till både kjolen och byxan, den är verkligen så himla praktisk så är det något plagg du ska satsa på att köpa många av så är det just linnen!

Den här godbiten designas av Khujo och finns i färgerna ljusgrön och aprikos. Klicka hem den HÄR!

collagekhujo

 

 

En av mina absolut favoritmärken är River Island som skapar bra design till mycket bra priser. Denna söta topp är förutom i trendig pastell dessutom spetsat med, just det, spets. Klicka hem den HÄR!

collagelinneriverisland

 

En färg som jag gillar och blir glad av är pastellgrön. Den får mig att tänka på karameller (Ej godis!) och Cirkus, två saker som får mig att hoppa av glädje! Denna baslinne kommer från Estradeur och du kan klicka hem den HÄR!

collageestradeurlinne


Lever din bak ett eget liv? Det gör min i alla fall! Det spelar liksom inte roll hur många benböj jag gör, baken gör som den vill. Därför är denna topp helt underbar att bära! Den visar lagom mycket, och döljer det som ska döljas. Inte för att vi ska skämmas eller så, mer för att det är bekvämt att inte behöva tänka på att hålla inne skinkorna! (läs detta med lätt ironi:))

Ax Paris ligger bakom design, och du kan klicka hem den HÄR!

collageaxparis

 

Djuriska och romantiska paltor
Djurmönster + pastellfärger= En stilsäker kombo! Nedan har vi plockat fram byxor som du kan ha både till vardag och fest och som är sköna och funktionella.

Denna ursköna byxan kommer från Zara och du kan klicka hem dem HÄR!

collagezara

Blommor passar inte endast på toppar, blommönster är fantastiskt fint på byxor! Matcha byxorna med en enfärgad topp och du har kammat hem looken! Dessa byxor kommer från Zara, är sköna och funktionella och passar bra till vardag som fest.
Klicka hem dem HÄR!

Byxor från Zara med blommönster

Svarta byxor i all ära, men vad vi har sett hos fashionistas är att de gärna bär på svarta, urtvättade brallor. Vi har sökt efter de absolut skönaste plattorna till bra pris, och rekommenderar dessa som är hur sköna som helst och dessutom billiga! Dem klickar du hem HÄR!

 

Jegginszara

 

Väskor för alla tillfällen

Allas vår favorit Michael Kors designar i lyxens och sportens anda. En favorit bland många är Hamilton väskan och den här guldklimpen hittar du på HÄR!

Den lite mer vågade väskan med djurmönster är en av mina absoluta favoriter! Mönstret blir en fin kontrast till gulliga pastellfärgade plagg, den finner du HÄR!

Michael Kors väska

 

Det enklaste sättet att uppdatera din garderob är med accessoarer. Vi har sökt efter de mest stilsäkra plocken och hoppas att DU gillar det vi gillar!

Härliga solglasögon  designade av svenska designern Anine Bing är ett måste! Klicka hem dem HÄR!

“Gold Star” heter dessa stilrena örhängen och även denna ingår i Anines egna designlinje. Du hittar dem HÄR!

Enkelt är ledordet och detta halsband passar alla looks, du hittar den HÄR!

Armbandet  från Solesociety är absoluta favoriten just nu! Du hittar den HÄR!

Accessoarer

 

Foto: Nelly.com, Zara.com, aninebing.com, Zalando.com
AV: Merih Tasbas
Redaktionen
merih@getstyled.net

 

 

 

Merih Thea

"Details is what separates good from great." Merih is founder and editor-in-chief of Getstyled.net. She is also digital PR & social media strategist for various fashion,- beauty,- and lifestyle brands. You can follow her digital footprints at Instagram @thedigitalstar & Twitter @the_digitalstar. Love & Cheers!

Getstyled is a place for fast & luxury fashion fused with a blend of lifestyle. Our visual collection of inspiration is designed to appeal youthful and curios women all over the world.